Anettes Fotvård Happy Feet

God eftermiddag alla härliga människor och välkomna in till min blogg idag igen och det är så roligt att ni är intresserade av mitt liv här i Nyköping! Jag hoppas att ni haft en riktigt fin vecka så här långt och att ni har träffat många intressanta människor? Jag tänkte att det vore bra att jag skrev till er för att berätta lite om ett ställe som ni kan besöka om ni är i behov av medicinsk fotvård i Nyköping. Jag har själv varit på en fotvårdssalong som heter Anettes Fotvård Happy Feet. Hit ska man gå om man har problem med fötterna, men många går även hit för att få en härligt avslappnande fotmassage. Jag har själv varit på det här stället några gånger, och har verkligen fått en riktigt god hjälp. Det var när jag följde med en av mina vårdtagare i hemtjänsten till den här fotvårdssalongen, som jag själv blev intresserad av denna fotvård! Vi i kommunen anlitar ju Anettes Fotvård Happy Feet av en anledning. Nämligen att det är en mycket kvalitativ hjälp som våra vårdtagare får just där, med medicinsk fotvård i Nyköping! 

 

Jag önskar att alla människor skulle ta lite bättre hand om sina fötter. Det hade kunnat förebygga rätt så mycket. Efter den här långa vintern så hade jag haft fötterna instoppade i ett par tjocka skor mest hela tiden. Jag har varit duktig på att ta hand om resten av kroppen, men just mina fötter hade jag verkligen glömt av! Nu försökte jag fila och slipa och smörja fötterna här hemma, men vet ni vad? Ibland behöver fötterna lite mer intensiv hjälp, då är det bättre att gå på fotvård. Mina torra och spruckna hälar klarade jag inte av att behandla på egen hand, jag behövde lite experthjälp!