Irene Samuelsson Ohlanders

God morgon på er alla mina fina läsare. Det har hänt en väldigt rolig sak! Jag är med i ett konstlotteri på jobbet och nu så har jag vunnit första pris. Det är en tavla målad av en konstnär i Falun, som heter Irene Samuelsson Ohlanders. Oj, vad jag är glad över den här vackra tavlan. Jag har varit med i det här lotteriet i några år men aldrig någonsin att jag har vunnit. Men hur är det man nu säger? “Plötsligt händer det”! Jag har alltid intresserat mig för konst, och jag är med i olika grupper på Facebook, som handlar om just konst. Nu vet jag att en del av mina trogna följare här på bloggen också är intresserade av konst. Jag skulle verkligen så gärna vilja, att ni upptäcker denna duktiga konstnär i Falun. Jag har själv besökt hennes galleri och när jag ser vilka underbara färger och former som finns i hennes tavlor, så förstår jag att den här konsten är sådan konst som många människor skulle tycka om. Vill ni köpa er en vacker tavla så tycker jag att ni ska kolla in vad Irene Samuelsson Ohlanders har att sälja!  

 

Känner ni att ni vill veta mer om denne konstnär, så hittar ni riktigt bra information inne på hennes hemsida, tillsammans med uppgifter om när galleriet håller öppet och hur man hittar dit! Skriv gärna till mig här under kommentarerna lite grann om era egna reflektioner, när ni har varit och tittat på hennes konst. För det vore så roligt att få höra era åsikter! Det här är faktiskt ett riktigt trevligt litet utflyktsmål för dem som önskar få se konst av en lokal konstnär i Falun!