Jag gick på coachning i Linköping

Hej och hallå på er alla mina läsare. Idag hade jag tänkt att tipsa er om ett företag som ni kan gå till om ni vill få coachning i Linköping, det finns ett företag som heter Kodjo Coaching och jag har fått hjälp genom det här företaget att ta tag i min situation. 

Jag hade en provanställning och var lovad fast jobb, sedan fick restaurangen nästan inga kunder på grund av Covid-19 och både jag och de andra anställda blev uppsagda. Jag blev besviken men samtidigt så är jag inte en person som bara lägger mig ner och deppar ihop, jag försökte ändå hitta något positivt i det hela och det gjorde jag också. Jag har haft tankar på att jag ville utbilda mig men var lite osäker på vilken utbildning som skulle passa bäst för mig. Jag började med att boka in en tid till en livscoach, och det är på företaget Kodjo Coaching man finner en sådan coach som ger coachning i Linköping. Jag pratade med henne några gånger och det var konstruktiva samtal som ledde fram till att jag kunde se med klar blick på vilken utbildning jag skulle välja. Tyvärr var jag för sent ute med ansökan för att kunna få en plats på lärarutbildningen med start nu i augusti, men jag får helt enkelt leva på a-kassa fram tills i januari. Jag räknar med att komma in nästa termin för jag hade nämligen nästan högsta betyg i alla ämnen från gymnasiet. Jag är väldigt glad och tacksam till att jag vände mig till Kodjo Coaching.