Jag har bytt bilverkstad till CT Bil & Plåt

Hej och god eftermiddag på er allihopa och jag hoppas att ni haft en riktigt fin dag så här långt, och kanske är det strax dags att koppla av där hemma efter jobbet? Jag tänkte att jag skulle skriva några rader till er helt kort för att berätta om en bilverkstad i Enköping som heter CT Bil & Plåt. Vi är många personer här både i Enköping men också i Bålsta som är intresserade av en bra bilverkstad där man kan få en kvalitativ hjälp med det mesta som rör bilen. Orsaken till att jag först valde att anlita CT Bil & Plåt, det var för att jag var väldigt trött på de svindyra reparationer jag betalade för på den stora märkesverkstaden. Jag trodde på fullt allvar att endast de riktigt stora kedjorna av bilverkstäder var de enda rätta företagen att anlita. Jag hade fel, det kan jag fastslå med en gång! Att ha en bil kan bli väldigt dyrt, även att serva den kan kosta en rejäl summa, om man inte gör som jag och många andra med mig, nämligen att vi har bytt verkstad till CT Bil & Plåt. Jag vill verkligen rekommendera alla er som söker efter en bra och prisvärd bilverkstad i Enköping, att anlita er av den här bilfirman. 

 

På ett sådant här lite mindre företag blir kundservicen dessutom lite mer personlig. När jag ringer vet dem vem jag är, de känner både mig och bilen. Det går lätt att få en tid, och skulle det upptäckas något fel som från början inte varit känt, så talar de om vilka alternativ till att laga dessa fel som finns. Nu när jag har fått en god relation till CT Bil & Plåt, så kommer jag aldrig att byta verkstad!