KärnKraft mental träning

Välkomna hit in till min blogg idag igen, alla trevliga läsare! Idag ska jag prata med er om hur jag gjorde en förändring i mitt liv som faktiskt är väldigt bra! Jag har fått hjälp av ett företag som heter KärnKraft mental träning med stresshantering. Jag vet att det är många av mina läsare som skulle kunna bli hjälpta av denna stresshantering i Sundsvall. Kanske ni känner igen er i min berättelse? 

 

Jag var en högpresterande tjej, som alltid skulle göra lite bättre ifrån mig. Jag var aldrig riktigt nöjd med mina insatser vare sig på jobbet eller hemma. Alltid kunde jag göra lite mer, lite bättre och hålla på lite längre. Jag började ta av tid som egentligen inte fanns. Jag började sova någon timme mindre varje natt för att hinna med allt som jag ansåg att jag skulle göra. Jag ställde orimliga krav på mig själv. Nu gick jag inte in i den berömda väggen, men det var nära ögat! Jag har fått en väldigt fin hjälp med den här stresshanteringen och jag har fått lära mig att sänka kraven på mig själv. Jag har nu funnit en bra balans mellan arbete, sömn och fritid och jag har fått lära mig att säga nej! Om ni känner igen er i min berättelse så vore det väldigt bra om ni läsare såg till att boka in en tid till denna stresshantering i Sundsvall. KärnKraft mental träning kommer då att ge er verktygen som ni sedan ska använda er av i er vardag. Vänta inte med det här för priset ni då kommer att få betala kan bli väldigt högt. Det behöver inte gå så långt som till utbrändhet och sjukskrivning! Var nu riktigt snälla mot er själva, och se till att gå på denna stresshantering innan det är för sent!