Massage i Söderköping

I dag efter jobbet ska jag på massage och som jag längtar! Det är nästan så jag vill stämpla ut lite tidigare men det hjälper förstås inte för jag har ju den tid inbokad som jag har. Klockan 16 ska jag iväg på en underbar massage och jag tänkte att jag skulle ta och skriva ett inlägg med en rekommendation till er som möjligtvis är intresserade av massage i Söderköping med omnejd. Jag tycker solklart att ni i sådana fall ska boka en tid till företaget Kroppsfrid

Jag har haft problem med värk och inflammationer i olika muskler, främst i nacken, och det beror säkert på att jag tidigare har simmat på elitnivå. Det sägs att simning inte orsakar skador, men det är en sanning med modifikation. Man tränar ju även en del på gym som en del i den totala träningen och hur det nu än är så har i alla fall jag fått problem, särskilt har jag en tendens att få lite hårda och ömmande knutor, men efter en stunds behandling i massage i Söderköping brukar knutorna ge med sig och sedan är det rätt så bra en vecka eller två, sedan är det återigen dags att gå iväg på massage. Jag är nöjd med det här företaget. Innan jag började att gå till Kroppsfrid provade jag massage i Söderköping på ett par andra företag, men det är just den här massagen som jag får på Kroppsfrid som bäst passar för mig och mina behov. Det är en duktig massör som arbetar på Kroppsfrid som har en särskild talang för att ge behandlande massage, men givetvis är det här ett företag för alla som söker massage i Söderköping med omejd oavsett om man vill få en behandlande massage eller en stunds avkoppling.